Een aanvraag van zonnepanelen is vrij gebruikelijk. Dagelijks krijgen we aanvragen binnen voor offertes met een richtprijs. Dit moet toch makkelijker kunnen? Zodat je zonder al te veel zoeken een goede richtprijs krijgt, maar hoe?

 

Van Dijk Techniek Facebook Webshop

Het voelt als een vrijmarkt op Koningsdag, een kleedje neerleggen en uitstallen maar. Nooit hadden we nagedacht om een webshop te starten,  totdat Facebook deze optie lanceerde. We presenteren met veel enthousiasme onze eigen Facebook webshop. Voorzien van diverse Duurzame Techniek diensten en bijhorende producten.

 

Zet je portemonnee in het zonnetje

Nagedacht over zonnepanelen, maar geen idee wat het kost? In onze Facebook webshop zijn er verschillende zonnepanelen pakketten te vinden, variërend van 4 tot 12 zonnepanelen. De pakketten zijn inclusief overige materialen en montage, zodat je onbezorgd een volledig werkend pakket kunt bestellen.

 

  • Je kiest een merk, bestaande uit: S-Energy, Talesun en REC;
  • Je kiest het aantal zonnepanelen, bestaande uit 4, 6, 8, 10 en 12 zonnepanelen. De totale Wp opbrengt van de zonnepaneleninstallatie staat vermeldt in de titel en productafbeelding.
  • De totaalprijs is inclusief BTW. We vermelden apart de BTW teruggave waarop je recht hebt.
  • De pakketten zijn inclusief omvormer, montagematerialen, kabels en montage;
  • Bestellen maar!

 

Zit je te denken aan minder of meer zonnepanelen dan onze bestaande pakketten? Dan kun je altijd contact opnemen voor een op maat gemaakte offerte. Voor een offerte kun je mailen naar: info@vandijk-techniek.nl of een WhatsApp berichtje sturen naar: 06 – 37 15 22 92.

 

 

 

 

 

Snel & eenvoudig een heldere offerte

Gerelateerd nieuws

Een zonnepaneel en zijn zonnecellen om zonne energie op te vangen.
Zonnepanelen bij Van Dijk Techniek
Duurzame techniek