Het is tijd voor leuke dingen, zoals vandaag! We gaan even ‘officieel’ doen door een samenwerking aan te kondigen met Elektron Automatisering. Met deze aankondiging introduceren we ook onze nieuwe dienst: beveiligingscamera's & netwerk. Wat eraan vooraf ging, lees je hieronder.

Elektron Automatisering?

Het kan zijn dat je nog nooit van Elektron Automatisering hebt gehoord. Mogelijk ben je ook voor de eerste keer op onze Van Dijk Techniek website, en krijg je een dubbele kennismaking voorgeschoteld. Elektron Automatisering is gevestigd op de Oostplaat in Middelharnis. Eigenaar Jamie Troost is enthousiast, proactief en nog belangrijker hij heeft verstand van IT. De elektrotechniek markt evolueert snel, waar het programmeren en automatiseren een belangrijke rol spelen. Hier komt de kracht van Elektron Automatisering van pas.

 

En Van Dijk Techniek dan?

Van Dijk Techniek richt zich op installatie en uitbreiding van de elektrische installatie. Denk hierbij aan bestaande en nieuwe installaties voor de particuliere en zakelijke markt. Door specialisme te combineren kunnen we iets waardevols aanbieden. Hier komt ons motto goed van pas: samen werken aan een mooie toekomst, voor nu en later.

 

Elektron Automatisering is meer dan een zakelijke partner. Hier speelt vriendschap een grote rol, en natuurlijk de blijdschap van Jamie toen hij tijdens de kerst een slagers-rollade in ontvangst nam. We hebben nog nooit iemand zo gepassioneerd horen praten over het aanbraden van een rollade.

 

Beveiligingscamera’s & netwerk

Met onze nieuwe dienst richten we ons primair op plaatsen en automatiseren van beveiligingscamera’s. Vaak zien we in de praktijk dat het netwerk ook een uitbreiding verlangt, vooral met grotere installaties. Bij de kleinere installaties komt dit minder vaak voor, denk hierbij aan één tot drie beveiligingscamera’s. Wat mag je van ons verwachten?

 

  • Advies voor apparatuur, installatie en realisatie. Voor thuis, bedrijventerrein, horeca en detailhandel hebben we effectieve oplossingen.
  • We leveren graag maatwerk, een specifieke wens of vragen die onmogelijk lijken te zijn zien wij als uitdaging.
  • Problemen met bestaande beveiligingscamera’s of het netwerk? Ook daar hebben we oplossingen voor.
  • Camera’s besturen via de computer of mobiele telefoon.

 

Graag informeren we je verder over de mogelijkheden. Dit kan via het contactformulier of door te bellen naar: +31 (0)187 820 200

Snel & eenvoudig een heldere offerte