Archive for the ‘Duurzaam nieuws’ Category

Duurzame techniek

donderdag, maart 2nd, 2017

Duurzame Techniek

Met onze dienst duurzame techniek kiezen we voor een duurzame benadering inĀ deĀ elektrotechniek branche, ondernemen met respect voor mens en milieu. Bij Van Dijk Techniek onderscheiden we ons door duurzaam denken en doen.

Authentiek

Bij de woorden elektricien en elektrotechniek associƫren we nog vaak met een authentiek vakgebied, hier zit deels een kern van waarheid in, het plaatsen van kabels of een groepenkast is dan ook onvermijdelijk. In deze twee categorieƫn zijn al veel ontwikkelingen te vinden, twee voorbeelden hiervan zijn brandveilige kabels en de implementatie van een KNX-systeem.

Ons vakgebied is voorbereid op de toekomst en beweegt dynamisch mee, dit maakt het wellicht wat minder authentiek. Uw huis besturen via een mobiele applicatie, de thermostaat vooraf inschakelen, de opbrengst van uw zonnepanelen controleren en uw huis verwarmen zonder gas met infrarood verwarmingspanelen. Het klinkt allemaal voor de hand liggend en dat is het in wezen ook, de toekomst is nu.

Een duurzame benadering

Door deze nieuwe ontwikkelingen focussen we ons op werkefficiƫntie en duurzame materialen. Dankzij deze combinatie werken we kostenbesparend, zijn we minder belastend voor het milieu. Waarom een groepenkast vervangen als deze nog aan de eisen voldoet voor de bestaande installatie. Weggooien is zonde en een onnodige belasting van het milieu. Door onze duurzame benadering kunt u van veilige materialen uitgaan voor een scherpe prijs.

Een duurzame ontdekkingsreis

Graag nodigen we u uit om een duurzame ontdekkingsreis met ons aan te gaan. We verassen u graag met maatwerk, denken met u mee en komen graag de bestaande installatie inspecteren. Zo weten we snel genoeg hoe we onze duurzame benadering voor uw opdracht zo efficiƫnt mogelijk kunnen toepassen. Duurzame techniek, de toekomst is nu!